Веселин Димитров

    Директор Корпоративни комуникации, TBI Bank

    Веселин Димитров има дългогодишен опит в разработването и прилагането на комуникационни стратегии, след успешна кариера като икономически журналист във водещи български и международни медии.

    Веселин е отговорен за поддържането на положителния имидж на TBI Bank към всички заинтересовани лица. Той започва професионалния си път във вестник „Капитал“ и прекарва пет години като заместник-главен редактор на списание Forbes. Веселин е бил кореспондент за България на списание Spiegel. Той преминава в комуникационния сектор, поемайки управлението на комуникациите и маркетинга на тенис турнира ATP Garanti Koza Sofia Open, най-голямото спортно събитие в България. Веселин е активен в областта на социалното предприемачество, като през 2015 г. съосновава сдружение „Образование България 2030“, което цели да увеличи достъпа до качествено образование.

    Веселин притежава магистърска степен по управление на медии от Висшето училище за медии, театър и музика в Хановер и бакалавърска степен по икономическа журналистика от Висшето училище в Бремен, Германия.

    Контакти

    Имате въпроси? С удоволствие ще ви отговорим! :)