Мила Вълкова

    Мила Вълкова е старши мениджър Подбор и работодателска марка в Kaufland България – най-успешната търговска компания в страната и най-големият частен работодател у нас.

    Мила завършва магистратурата си по “Икономика на Човешките ресурси със специализация управление на Човешките ресурси” в Университета за национално и световно стопанство през 2016г. Преди стартирането си в Kaufland България през 2017 г. Мила работи над 5 години в сферата на човешките ресурси и по-конкретно подбор и утвърждаване на работодателската марка в две от най-големите международни компании в сектора за изнесени услуги у нас. 

    Мила описва работата си като най-голямото й хоби, а любовта към това, което прави – като неспиращ извор на енергия и мотивация всеки ден да дава най-доброто от себе си. В момента заедно с екип от млади професионалисти Мила се занимава с привличането на динамични и успешни таланти в компанията. Съвместно с това тя отговаря за управлението на различни национални и международни проекти за оптимизиране на процесите в сферата на подбора и разработването на дългосрочна стратегия за налагане на Kaufland България като едно от най-атрактивните места за работа в страната.

    Контакти

    Имате въпроси? С удоволствие ще ви отговорим! :)