Леона Асланова

  Леона Асланова е експерт и консултант по иновации с опит в корпоративни, образователни и социални проекти.

  Основател е на Иновейшън Стартър, първата специализирана агенция за иновации в България. На форума за иновации “Innovation Explorer Bulgaria” и “Innovation Explorer Serbia”, в партньорство с Капитал, и на “Академия за иновации”, в партньорство с НБУ. От тази година управлява и “D.house Co-inventive incubator”, първата специализирана зала за обучения по иновации у нас.

  Преди това е работила като Мениджър партньорски взаимоотношения в Мобилтел, Мениджър Продажби в Инвестор.бг и Директор “Връзка с клиентите” в Нетуърк медиа. Завършила е с отличие Софийски университет „Св. Климент Охридски“ с бакалавърска степен по българска филология и магистърска степен по теория на литературата, бизнес иновации във Виена към TAG Business School и mini MBA програма в PWC`s Academy.

  Участвала е като лектор в редица събития и инициативи, посветени на иновациите, като Mobile Innovation Challenge, Innovation forum, Social Impact, ментор в „Рекламна академия“, 2014, 2015, ментор в Академия за иновации 2014, 2015, 2016 и лектор в програмата по предприемачество и иновации на AIESEC, “Фабрика за идеи”, “StartUp Conference|upVenture Week” и др. Води свои авторски курсове и семинари по иновации в няколко български университета.

  Контакти

  Имате въпроси? С удоволствие ще ви отговорим! :)

  Интересувате се от нашите кариерни събития?

  Абонирайте се!

  Разберете първи за нашите предстоящи кариерни събития за българи с опит в чужбина!