адв. Илия Грозданов

    Илия Грозданов е партньор в Адвокатско дружество „Динова Русев и Партньори“ и водещ преподавател в редица образователни проекти на MDV Professional Education. Практиката му е фокусирана в енергийния сектор, с обширен опит в консултирането на клиенти както в сферата на възобновяемите източници, така и в конвенционалната енергетика, минна дейност и екологични въпроси. Опитът му включва участие в някои от най-значимите проекти в сектора през последното десетилетие. Наред с консултантската си дейност по редица проекти, Илия участва активно в обсъжданията и подготовката на промените в регулаторната рамка в сектора и значителен опит в процесуално представителство на клиенти в национални и международни юрисдикции.   

    През 2008 г. завършва Magister Juris Degree в Oxford University със специалност европейско и международно финансово право.  

    Като част от преподавателската му дейност за MDV в България и ВРР Румъния Илия преподава Международно корпоративно и бизнес право (Corporate and Business Law – Global) от квалификацията на Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители (АССА). Участва като преподавател в съвместни проекти на MDV и в. „Капитал“ (Business Essentials, Правна рамка – ускорени курсове за мениджъри и предприемачи, както и  School of Finance and Accounting for Young Professionals.)

    Контакти

    Имате въпроси? С удоволствие ще ви отговорим! :)