Даниела Иванова

  Даниела Иванова завършва с отличие българска филология в СУ „Св. Климент Охридски“ и магистратура към Стопанския факултет на същия университет по „Икономика и упраление на образованието, науката и иновациите“. Две поредни години (2010 и 2011) печели конкурса за стажанти в МОН и работи в Дирекции „Висше образование“ и „Държавна собственост и обществени поръчки“, където придобива ценен опит в държавната администрация. През 2014 е стажант в Регионалния инспекторат по образованието – Пловдив.
  През 2012-2104 е учител на “Заедно в час“ и преподава български и английки език в ПГТХТ „Никола Димов“ – Пирдоп, като заедно с това поема проектната дейност на училището.
  През 2015 получава магистърска спепен по Английски език и методика към ПУ „Паисий Хилендарски“ – Пловдив и продължава да работи като преподавател в СОУ „Св. Софроний Врачански“ – Пловдив. Опитът по програма „Заеднов час“ я мотивира да се включи като обучител в проекта „Ефективно училищно лидерство за успеха на всяко дете“. Понастоящем е директор в 202 ОУ „Христо Ботев“ в с. Долни Пасарел.

  Контакти

  Имате въпроси? С удоволствие ще ви отговорим! :)

  Интересувате се от нашите кариерни събития?

  Абонирайте се!

  Разберете първи за нашите предстоящи кариерни събития за българи с опит в чужбина!