“Кариера в България. Защо не?”
ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Моля, запознайте се с нашата
политика за поверителност.

 I. Защита на личните данни

Ние от Сдружение Тук-Там, БЕК2БГ ООД и Фондация “Идентичност за България”, като съорганизатори на форум “Кариера в България. Защо не?” и Career Speed Dating събития се ангажираме да защитаваме Вашите лични данни. Преди да ни изпратите Вашите лични данни, препоръчваме Ви да се запознаете с настоящата политика за поверителност, която ще Ви разясни как и какви лични данни обработваме в Сдружение Тук-Там, БЕК2БГ ООД и Фондация “Идентичност за България” и  като част от нашата дейност, свързана с организацията на форума.

Какви лични данни събираме и как обработваме Вашите лични данни?

Сдружение Тук-Там, БЕК2БГ ООД и Фондация “Идентичност за България” са администратор на лични данни по отношение на изпратените от Вас и обработвани от нас данни.

Когато се свържете с “Кариера в България. Защо не?” или Career Speed Dating събития при попълване на онлайн форма за регистрация, ние ще обработим информацията, включително лични данни, които сте ни предоставили, сред които данни: Вашето име, фамилия, телефон, електронен адрес, образование, трудов опит и допълнителната информация, която сте включили в предоставената автобиография. Препоръчваме да не разкривате чувствителна лична информация.

Фондация “Идентичност за България”, Бек2бг ООД и Сдружение “Тук – Там” си запазват правото да фотографират и заснемат събитието, включително и кандидатите.

На следващо място, можем да обработваме Ваши лични данни и на основание легитимен интерес, когато това е необходимо, за да упражним или защитим законните си права.

Сдружение Тук-Там, БЕК2БГ ООД и Фондация “Идентичност за България” като съорганизатори на форума “Кариера в България. Защо не?” и Career Speed Dating събития ще обработват Вашите лични данни в съответствие с приложимото законодателство.

Защо събираме и обработваме личните Ви данни?

При попълване на формата за регистрация на форума “Кариера в България. Защо не?”, ние предоставяме информацията Ви на фирмите участници във форума на 20 септември 2018, подробен списък на които можете да откриете тук.

За колко време съхраняваме вашите лични данни?

При съхранението на данни, прилагаме генералния принцип за съхранение на данни в минимален обем и за срок не по-дълъг от необходимото за предоставяне на Услугите, подсигуряване на тяхната сигурност и надеждност и изискванията на закона.

Регистрационни данни (като име, фамилия, имейл адрес), информация за извършването на регистрацията и съгласяването с условията (дата, час, IP адрес), абонаменти за нюзлетъри и обяви за работа съхраняваме до прекратяване на абонамента от Ваша страна. Автобиографии, файлове, снимки или други документи и информация до 1 година след провеждане на “Кариера в България. Защо не?” и Career Speed Dating събития или когато ни информирате да ги изтрием.

С кого споделяме вашите лични данни?

Вашите лични данни могат да бъдат споделени с компаниите участници в конкретното издание на форум “Кариера в България. Защо не?” или Career Speed Dating събитие, за което сте се регистрирали, след Вашето изрично съгласие, посочено при регистрационната форма.

Как защитаваме Вашите права?

Сдружение Тук-Там, БЕК2БГ ООД и Фондация “Идентичност за България” като съорганизатори на форума “Кариера в България. Защо не?” и Career Speed Dating събития обработват Вашите лични данни само в съответствие с посочените по-горе цели и срокове.

Важно е да знаете, че можете да оттеглите Вашето съгласие за обработване на лични данни по всяко време, като ни пишете : вижте данните за контакт по-долу.

Като лице, за което се отнасят данните,  имате право на достъп до обработваните за Вас лични данни. Освен това можете да възразите срещу събирането и по-нататъшната обработка на Вашите лични данни, както и да поискате същите да бъдат коригирани или изтрити (когато за нас не е налице валидно правно основание да продължим да ги обработваме).

Какви мерки за защита на Вашите данни прилагаме?

Осигуряваме максимална защита на регистрираните за нашите събития, когато ни предоставят своите данни. Сдружение Тук-Там, БЕК2БГ ООД и Фондация “Идентичност за България” няма да разпространят Ваши лични данни без Ваше изрично съгласие. След изтичане на срока за обработване на личните Ви данни, ние ще ги изтрием по траен начин и няма да ги използваме в бъдеще, освен ако не е налице Ваше изрично съгласие.

Данни за контакт: kandidati@karieravbulgaria.com

II. Посредническа дейност

Фондация “Идентичност за България” е лицензиран посредник по наемане на работа с Удостоверение номер 1700 от 17.03.2014.

Кандидатът не дължи на Фондация “Идентичност за България” възнаграждение за осъщественото посредничество.

Контакти

Имате въпроси? С удоволствие ще ви отговорим! :)