Поводът за веселата изненада е най-големият кариерен форум за българи с  опит зад граница – „Кариера в България. Защо не?“

 

Фолклорен флашмоб посрещна пристигащите българи и чужденци на Летище София на 9 август 2018 година.

 

Хореографията и изпълнението са дело на фолклорен танцов ансамбъл „София-6“, който е носител на шест световни титли от най-големите танцови конкурси в света. Събитието се организира от форум Кариера в България с подкрепата на Летище София и е посветено на българите с образование и опит в чужбина, и възможностите им за реализация в България.

 

Искаме да кажем “Добре дошли” с нещо традиционно българско на всички, които днес се връщат в България – за кратко или за по-дълго. Същевременно ги каним да проучат вариантите за кариерно развитие у нас. На форум “Кариера в България” могат да срещнат над 100 от най-добрите работодатели, вдъхновяващи лектори и много други българи, които като тях търсят и намират мястото си в България“ – споделя Мила Натудова от организаторите на  форум “Кариера в България. Защо не?”

 

Събитието предоставя всеобхватна информация за бизнес и обществената среда в България чрез среща с работодатели, семинарна програма, кариерни консултации и още много възможности за обмяна на опит, идеи и контакти. Тази година форумът ще връчи и награди Работодател на годината.  „Кариера в България. Защо не?“ ще се състои за 11-и път на 20 септември 2018г. в Интер Експо Център – София, а регистрацията за кандидати е безплатна на сайта на инициативата.

 

“Кариера в България. Защо не?” се провежда за 6-и път под патронажа на Президента на Република България, а посетителите всяка година се увеличават, като регистрираните за предишното издание надхвърлят 1500.

Контакти

Имате въпроси? С удоволствие ще ви отговорим! :)