Медии & PR

Подкрепите една значима кауза и популяризирайте
добрите новини!

Медийно партньорство

Ако се интересувате от медийно партньорство, моля, свържете се с нас.

За форум “Кариера в България. Защо не?”

От 2008г. сдружение „Тук-Там“ и Back2BG организират най-големия кариерен форум за българи с опит в чужбина и работодатели, търсещи професионалисти – „Кариера в България. Защо не?“. Над 1500 българи с международен опит посещават ежегодно събитието. Сред тях са студенти, специалисти и предприемачи. Всяка година в изложението се включват над 90 топ фирми, предоставящи възможности за

реализация в България. Кариерно изложение, конферентна програма с лекции и дискусии, работилници, фирмени презентации и кариерни консултации – това са само малка част от активностите по време на форума. Съвместно с десетки партньори в лицето на институции, медии, неправителствени организации ние създаваме платформа за обмяна на опит, знания и контакти преди, по време и след форум „Кариера в България. Защо не?“.

знания и контакти преди, по време и след форум „Кариера в България. Защо не?“.

Събитието е награждавано ДВУКРАТНО за бизнес събитие на годината. Сърдечно благодарим за подкрепата на всички, които вярват в нашата кауза. Вярваме, че заедно може да покажем на нашите сънародници зад граница потенциала на България!

Дата и място

Дата: 20 септември 2018
Место: ИЕЦ, София
Посетители: 1500+ кандидати за работа с опит в чужбина; 100+ български работодатели

Лого

Можете да свалите логото на форума от тук.

Снимки

Можете да свалите снимки от форума от тук.

Банери

Можете да свалите банери на форума с различни размери от тук.

Контакти

Имате въпроси? С удоволствие ще ви отговорим! :)